Konu: Komik Silkroad Hikayeleri C.tesi Ekim 04, 2008 11:24 pm
Öğle vakti çocuun annesi domates doğrarken Çocuk: anne elindeki kaç lv dagger + kaç ? neyden düşürdün ? Anne: ne diyorsun evladım Çocuk: anne sos mu bu ya acayip parlıo Anne: çok oldun ama der ve çocuu kovalar
Ailecek tv ilerlerken
BABA: Hanım bana bir bardak su verebilirmisin ÇOCUK:anne banada large hp pot getirirmisin potçudan ANNE: bey şu cocua bişi söle sabahtan beri benle dalga geçio BABA: olum annenle neden dalga geçiorsun ÇOCUK: Baba 42 lv sun yüzük almışsın bosstan mı düştü ? BABA: yok olum kuyumcu kazım dan aldım
SABAH ÇOCUK BAKKALA GİDER
ÇOCUK:bakkal amca bana 2 tane dagger versene BAKKAL:oney evladım yenimi çıktı ? ÇOCUK: yok be amca bildiin dagger BAKKAL: ( anlamış gibi yapar ) he ondan kalmadı çocuum sonra gel ÇOCUK:o zmn bi tane crosbow ver BAKKAL: olum sen benimle dalgamı geçiorsun çık dışarı çık seni annene şikayet edimde gör ÇOCUK: ya sen ne biçim blacksimithsin hiç bi şey yok
SOKAKTA YÜÜRÜYEN Bİ TEYZE ÇOCUA DERKİ
TEYZE:EVLADIM POŞETLERİM ÇOK AĞIR,YOLUM ÇOK UZUN BANA Bİ YARDIM EDİVER HADİ. ÇOCUK:TEYZECİM BEN ŞİMDİ HOTANA GİDİP BOWA + BASCAM TEYZE: SONRA GİDERSİN EVLADIN BOT ALMAYA Bİ AYAKKABI İÇİŞN BENİ Mİ KIRIOSUN ÇOCUK:PFF TEYZE YA AL SANA Bİ TANE RETURN SCROLL VERİM ŞUNLA IŞINLAN EVE TEYZE:BuU KAĞIT NE OLUM ÇOCUK: TEYZE SENDE BOŞ YAŞAMIŞSIN HİÇ BİŞİ BİLMİOSUN TMM BEN SANA Bİ SWİNG MARCH VERİM KOŞA KOŞA GİT EVE TEYZE: SENİ YETİŞTİREN AİLENİN........
Çocuk eczaneye gider ve eczacı....
ECZACI: buyur evladım ne istedin ? ÇOCUK: hiç bişe ECZACI: Ne alcaksın ? ÇOCUK: Bişi almıcam alla alla zorlamı ECZACI: Neden geldin peki yavrucum ÇOCUK: REPAİR YAPCAM Bİ MAHSURUMU VAR? ECZACI: ELİNE SOPYAI ALIR VE BEN ŞİMDİ SENİN........
_KraL__
Konu: Geri: Komik Silkroad Hikayeleri Salı Ocak 06, 2009 12:31 am